Samen investeren in welvaart en welzijn

Regionale Adviesraden (RAR)

In elke gemeente in België wonen er vennoten van Cera. Per regio zetelen er een twintigtal vennoten in een Regionale Adviesraad, dat zijn de RAR-leden. Deze RAR-leden vergaderen drie keer per jaar. Ze krijgen info over Cera en KBC en beslissen of projecten uit hun regio steun krijgen van Cera.

Er is geregeld een vacature voor een plaatsje in een RAR. Ben je vennoot en heb je hiervoor interesse, hou dan onze website en CeraScoop in de gaten! Verder op deze pagina kun je zien welke RAR de jouwe kan worden.Steun aanvragen voor je project

Als vereniging of organisatie kun je steun vragen bij je Regionale Adviesraad voor een goed project.


Getrapte werkstructuur

Cera is een coöperatie van zo’n 415.000 vennoten. Deze vennoten hebben een stem via verschillende stappen, van de lokale Regionale Adviesraden tot in de Raad van Bestuur.
Lees meer

Vraag steun voor je project

Ben je actief binnen een organisatie die een financiële ruggensteun kan gebruiken? Of wil je met je vereniging een project op poten zetten in jouw regio? Vul dan het online aanvraagformulier in.

Vennoot worden

Wil je vennoot worden van Cera, haar vennotenbasis versterken en mee de missie van Cera uitdragen? Dat kun je wanneer Cera een uitgifte organiseert van E-aandelen.
Lees meer

Ledengids

Juridische en praktische informatie die de leden van de Regionale Adviesraden aanbelangt.
Ga naar de ledengids