Samen investeren in welvaart en welzijn

Cera Award Prijsuitreiking 2017

DROMEN van vandaag zijn BOUWSTENEN van morgen

“Ik ben onder de indruk van de bedachtzame en respectvolle manier waarop de studenten met ons en onze mensen omgingen en op zoek gingen naar een technische oplossing om de dagplanning voorspelbaarder te maken.”
Lieve, vrijwilligster hét Ontmoetingshuis voor mensen met jongdementie

Door dromen uit te spreken, worden ze soms werkelijkheid. Ook dit jaar realiseerden technische studenten de droom van een socialprofitorganisatie.

Maak op een actieve manier kennis met onze Cera Award laureaten en de mogelijkheden van technologie voor een meer inclusieve en duurzame samenleving in de gebouwen van Imec Leuven, het wereldvermaarde nano-electronicaonderzoekscentrum.

Chris Van Hoof, directeur draagbare gezondheidsoplossingen, Imec, en Klaus Compagnie, kunstenaar bij De Zandberg, een kunstwerkplaats voor kunstenaars met een beperking en aldus ontwikkelaar van onze nieuwe huisstijl hebben alvast toegezegd als sprekers. Groep Ubuntu, een netwerkorganisatie die personen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen, zorgt voor een poëtische en humoristische noot.

Senior Cera Award

Cera Award nomineert elk jaar straffe technische profielen voor de Senior Cera Award. De Senior Cera Award is een erkenning voor ingenieurs en wetenschappers die hun carrière een duidelijke maatschappelijke richting gaven en meebouwen aan een inclusievere en duurzamere samenleving. Gepassioneerde zaakvoerder Luc Leyssens, geëngageerde robotprofessor Bram Vanderborght en
doorzetter en industrieel ontwerper Bart Grimonprez, de genomineerden zijn stuk voor stuk rolmodellen voor geëngageerde jonge mensen die technisch-wetenschappelijke studies overwegen. Maar wie de Senior Cera Award 2017 wint, dat bepaal jij. Stem nu mee en bepaal wie de Senior Cera Award ontvangt.

Inschrijven 

Schrijf je voor 13 oktober 2017 in voor de prijsuitreiking van de Cera Award op 21 oktober 2017. 

Hou zeker onze website www.cera-award.be en onze Facebookpagina in de gaten.