Samen investeren in welvaart en welzijn

Save the date: 200 jaar Raiffeisen - een visionair idee

200 jaar geleden - op 30 maart 1818 - werd Friedrich Wilhelm Raiffeisen geboren in het Westerwald, Duitsland. En hoewel hij zelf nooit zijn geboortestreek verliet, inspireerden zijn coöperatieve ideeën duizenden mensen wereldwijd.

De principes van Raiffeisen rond zelfhulp, zelfbestuur en zelfverantwoordelijkheid zijn actueler dan ooit. Ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van F.W. Raiffeisen wil Cera ook jou inspireren.

Denk je er aan te starten met een coöperatie, ben je daar mee bezig of ben je actief in een coöperatie die wil groeien? Dan ben je van harte welkom op ons Cera Coop Event op dinsdagnamiddag 17 april 2018 vanaf 14 uur in Leuven: een inspirerend studie- en netwerkmoment voor alle mensen die actief zijn in of voor coöperatieve ondernemingen, en iedereen die geïnteresseerd is in het coöperatieve model. Cera biedt er vanuit haar dienstverlening coöperatief ondernemen en diverse andere specialisten verschillende sessies aan. En dit voor alle types coöperaties in diverse sectoren en fasen: voor de start, de start zelf en de groeifase.

Noteer dit evenement alvast in je agenda. Het volledige programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgen later.

Meer info

Bekijk de Save the date ( - 1,89 MB)