Samen investeren in welvaart en welzijn

Kom uit je kot op vrijdag 27 april! Ontdek muzikaal talent in jouw buurt!

Op vrijdag 27 april 2018 staan in Vlaanderen en Brussel honderden optredens en feestjes gepland. Een verdomd goede reden om je kot uit te komen!Je kan je lokale artiesten op de meest uiteenlopende locaties aan het werk zien: in grotten, op balkons, op straat, in badkamers, winkels, jeugdhuizen, kerken, muziekclubs, scholen, huiskamers, erfgoed, cafés, cultuurcentra, ...

Op https://www.lokalehelden.be/evenementen  vind je alle activiteiten terug. Ga je lokale artiesten en je buurt (her)ontdekken, support your local scene!

Deel je liefde voor je helden met hashtag #lokalehelden.

Organiseer zelf iets!

Je voelt een vonk om zelf met Lokale Helden aan de slag te gaan? Iédereen die muziek en z’n lokale scene een warm hart toedraagt kan Lokale Helden mee organiseren.: als stad of gemeente, als school, concertzaal, jeugdbeweging of jeugdhuis, maar ook muziekcentra, cafés, winkels, sportclubs, muziekscholen, cultuurcentra, musea, jij in je straat of huiskamer …Check www.lokalehelden.be voor alle info!

Speel op Lokale Helden 2018!

Zit je zelf in een band, ben je dj, solo-artiest, producer of een andere geluidskunstenaar en wil je op vrijdag 27 april 2018 graag één van de lokale helden zijn op een affiche in de buurt? Dat kan op verschillende manieren. Check www.lokalehelden.be voor alle info!