Samen investeren in welvaart en welzijn

Cera Coop Workshop - Starten met een coöperatie

Denk je er aan om te starten met een coöperatie? Of ben je geïnteresseerd in het coöperatieve ondernemingsmodel? Dan is deze Coop Workshop zeker iets voor jou!

De stap zetten om samen met anderen een nieuw coöperatief initiatief op te zetten is een mooie, maar complexe uitdaging. Je hebt immers een ganse weg af te leggen: van coöperatief idee tot het oprichten van de coöperatieve vennootschap en de eerste stappen van de coöperatieve onderneming. Mogelijk krijg je te maken met heel wat zaken waar je minder vertrouwd mee bent. Om je hierbij te ondersteunen en te begeleiden, kun je deelnemen aan de Coop Workshop van Coopburo.

Hannes Hollebecq geeft je een introductie in coöperatief ondernemen en biedt je advies op maat in een beperkte groepssessie. Na afloop weet je of een coöperatie het juiste ondernemingsmodel is voor jouw idee. En zo ja, heb je heel wat informatie waarmee je de volgende stappen met meer kennis en zelfvertrouwen kunt nemen. Indien je dit wenst, start Coopburo nadien een individuele begeleiding op. 

Praktisch

Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 (max. drie personen per organisatie). De prijs per persoon bedraagt 20 euro.   

Van 10 tot 14 uur.

Waar?

Locatie: Cera, Muntstraat 1, Leuven.

Inschrijven

Bekijk het programma en schrijf je in op de website van Coopburo.