Samen investeren in welvaart en welzijn

07 oktober 2017

Cera City Festival

Wat begon in 1892 in Rillaar, als een kleine lokale spaarkas, is vandaag de coöperatie Cera met zo’n 400.000 vennoten in het hele land. Deze 125ste verjaardag vieren we graag samen met jou tijdens het Cera City Festival!

Die dag palmen we de mooiste pleinen & gezelligste straten van Leuven in met:

  • tongstrelende proeverijen en een lekkere lunch
  • een heleboel ontdekkingen: van een wijndegustatie over coole workshops voor de jeugd tot een wereldcafé
  • een stevige dosis cultuur in het vernieuwde M-museum en in het Depot
  • animatie voor groot en klein met een verwen-de-vennoot-markt
  • een coöperatieve stunt met de hulp van BRS
  • en natuurlijk: fantastische muziek van eigen bodem, of hoe kun je K3, Jean Bosco Safari, Soulsister, Laura Tesoro en Regi (met show Regimania) anders omschrijven …

Als vennoot van Cera kun je erbij zijn voor de exclusieve vennotenprijs van 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen! Noteer het Cera City Festival dus alvast met stip in je agenda op 7 oktober 2017!

“Er zullen beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt van het evenement. Door deel te nemen aan het evenement, verleent de bezoeker onvoorwaardelijk toestemming tot het registreren en verspreiden van zijn/haar beeltenis op het evenement zelf of daarna via eender welk communicatiekanaal, zowel geprint als digitaal, zonder dat de organisatie of derden een vergoeding aan de bezoeker verschuldigd is of zal zijn.”

Uitverkocht

Alle tickets voor het Cera City Festival zijn de deur uit! Een dikke merci aan onze vennoten voor zoveel enthousiasme!!

www.ceracityfestival.be.

De affiche van het Cera City Festival groeit nog elke dag. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief van Cera en volg het event op onze Facebookpagina ‘Cera investeert in maatschappelijke
projecten’
en op onzeInstagram-pagina cera_gram.

Meer info

Flyer Cera City Festival ( - 198 KB)