Samen investeren in welvaart en welzijn

Hoe moet ik me registreren?

Sommige delen/pagina’s van onze website zijn voorbehouden voor de vennoten die voor minstens 600 euro aandelen hebben van Cera en voor de leden van de Regionale Adviesraden. Bij een eerste bezoek aan deze pagina’s moet je je vooraf aanmelden. Maar om te kunnen aanmelden, moet je eerst geregistreerd zijn. 

In de rechterbovenhoek van onze website klik je op ‘Registreer je nu’. Hou je vennotennummer bij de hand, want dat heb je nodig. Doorloop alle stappen die op het scherm beschreven staan en dan ben je geregistreerd. Vul in het vak ‘geboortedatum’ de geboortedatum in van de vennoot die je wilt registeren. Bij een volgend bezoek hoef je je niet meer te registreren, maar kun je je meteen aanmelden met je gebruikersnaam en paswoord. Onthou deze goed.

In het onderstaande filmpje zie je hoe je je moet registeren.


Hoe moet ik me aanmelden?

Heb je je vroeger al geregistreerd, dan heb je een gebruikersnaam en paswoord. Klik dan rechts bovenaan op het scherm op ‘Meld je aan’. Geef je gebruikersnaam en paswoord in. Nu heb je toegang tot de pagina’s die voorbehouden zijn aan de vennoten van Cera.


Hoe wijzig je je adresgegevens?

Ga langs bij je KBC- of CBC-bankkantoor om de wijziging door te geven. Cera kan zelf geen adresgegevens wijzigen. Wij werken met de adresbestanden van KBC en CBC. Zodra jouw adres bij hen werd aangepast, beschikken wij automatisch over de juiste gegevens. Let op: wij gebruiken de gegevens van KBC van 1 maart voor het voordeelmagazine van april en die van 1 augustus voor het voordeelmagazine van oktober. Indien je dus in tussentijd verhuisde, werd jouw magazine nog naar het oude adres verstuurd.


Hoe wijzig je je e-mailadres?

Registreer u opnieuw. Uw oude gegevens (e-mailadres en paswoord) worden overschreven. Indien u geabonneerd bent op onze elektronische nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres ook daar automatisch aangepast.


Hoe moet ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Klik in de rechter bovenhoek van onze website op ‘Meld je aan’. Klik in dat scherm onder de groene ‘Aanmelden’ knop op ‘Vraag een nieuw wachtwoord’. Vul je vennotennummer en je e-mailadres in en klik op ‘Vernieuw wachtwoord’. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te vernieuwen. Klik op deze link. Vul in het eerste vak je nieuwe wachtwoord in en bevestig dit wachtwoord in het tweede vak. Klik daarna op ‘Wachtwoord instellen’. Je wachtwoord is nu gewijzigd. Meld je de volgende keer op de website aan met dit wachtwoord.