Samen investeren in welvaart en welzijn

Hoe kan ik de voordelen bekijken?

Sommige delen/pagina’s van onze website zijn voorbehouden voor de vennoten die voor minstens 600 euro aandelen hebben van Cera en voor de leden van de Regionale Adviesraden. Bij een eerste bezoek aan deze pagina’s moet je je vooraf aanmelden.

Hoe doe je dat? Voordat je je kan aanmelden, moet je geregistreerd zijn.
In de rechterbovenhoek van onze website klik je op ‘Registreer je nu’. Hou je vennotennummer bij de hand, want dat heb je nodig. Doorloop alle stappen die op het scherm beschreven staan en dan ben je geregistreerd. Bij een volgend bezoek hoef je je niet meer te registreren, maar kun je je meteen aanmelden met je gebruikersnaam en paswoord. Onthou deze goed.

Om aan te melden, klik je op 'Meld je aan' rechtsbovenaan de website naast de optie 'Registreer je nu'. Geef je gebruikersnaam en paswoord in. Nu heb je toegang tot de pagina’s die voorbehouden zijn aan de vennoten van Cera.


Waar vind ik de winkelpunten?

Onder de rubriek ‘Vennotenvoordelen’ klik je door naar het Voordeelmagazine. Klik door naar het voordeel van je keuze. Daar vind je het overzicht van alle winkelpunten die aan die specifieke actie meedoen.


Kan ik nog een extra CeraSelect krijgen?

Er kan geen CeraSelect aangevraagd worden. Je kan het magazine doorbladeren via www.cera.be/ceraselect.


Wanneer krijg ik mijn tickets?

Dit wordt altijd vermeld bij de actie zelf. Over het algemeen is dit uiterlijk 10 dagen voor het evenement. Heb je 10 dagen vooraf nog geen tickets ontvangen, contacteer ons dan via info@cera.be.


Ik bestelde via de Cera webshop maar mijn betaling via KBC of CBC-online mislukte. Ik kan nu niet opnieuw bestellen. Wat moet ik doen?

Als je betaling mislukt, dan worden je tickets na 2 uur opnieuw vrijgegeven. Na die periode kan je opnieuw bestellen.


Ik koos voor betaling via overschrijving. Krijg ik nog een papieren overschrijving?

Koos je voor 'overschrijving', dan krijg je alle betaalinformatie zowel via een bevestigingsscherm en bevestigingsmail. Op basis hiervan kan je de betaling binnen de 3 dagen uitvoeren.

Je ontvangt geen papieren overschrijving.


Ik heb niet betaald binnen de 3 dagen. Gaat mijn bestelling nog door?

Neen. Je tickets werden opnieuw vrijgegeven. Je kunt op de website checken of er nog tickets beschikbaar zijn en er eventueel opnieuw bestellen.


Ik heb geen voordeelmagazine ontvangen. Wat nu?

Je kan het magazine doorbladeren via www.cera.be/ceraselect.

Ter info: je ontvangt enkel een voordeelmagazine indien je voor minstens 600 euro aandelen van Cera bezit.

 


Ik ben verhuisd. Wat doe ik?

Als je verhuisd bent, moet je je adreswijziging doorgeven in je KBC- of CBC-bankkantoor. Cera kan zelf geen adresgegevens wijzigen. Wij werken met de adresbestanden van KBC/CBC. Zodra jouw adres bij hen werd aangepast, beschikken wij automatisch over de juiste gegevens. Let op: wij gebruiken de gegevens van KBC van 31 januari voor het maartmagazine van en die van 31 juli voor het septembermagazine. Indien je dus in tussentijd verhuisde, werd jouw magazine nog naar het oude adres verstuurd.

Let op: we versturen geen voordeelmagazines naar het buitenland. Indien je dit magazine wenst te ontvangen, geef dan een correspondentieadres in België door aan je KBC/CBC-bankkantoor.


Wanneer mag ik het volgend voordeelmagazine verwachten?

Je ontvangt het voordeelmagazine twee keer per jaar: een keer begin maart en een keer eind september.


Wat is mijn vennotennummer?

Je vindt je vennotennummer op volgende plaatsen:

- op de brief die bij je CeraSelect zit

- op de afschriften van je opbrengstenrekening

- in KBC of CBC Touch - Sparen en Beleggen - Coöperatieve aandelen

- je KBC- of je CBC-bankkantoor kent jouw vennotennummer.


Wie kan van de voordelen genieten?

Enkel vennoten die voor minstens 600 euro aandelen van Cera bezitten kunnen van de voordelen genieten.