Samen investeren in welvaart en welzijn

Voordelen voor vennoten

De vennotenvoordelen van Cera zijn kortingen op goederen en diensten, promoties of originele acties, rond een aantal lifestylethema’s.

Deze voordelen zijn voor de vennoten een tastbaar bewijs van de coöperatieve kracht. De nauwe samenwerking met leveranciers en het samen aankopen van producten en diensten leveren aanzienlijke kortingen op.

Om de vennotenvoordelen te kunnen genieten, moet een vennoot voor minstens 600 euro aandelen van Cera hebben (ongeacht de soort).

Voordeel van de maand

Maandelijks kun je als vennoot van Cera je slag slaan op onze website met het ‘voordeel van de maand’. Het hele jaar door heeft Cera voor elk wat wils.

Lees meer

cera@work

Ben je een vennoot van Cera en heb je voor minstens 600 euro aandelen? Dan valt drie keer per jaar het magazine cera@work in jouw brievenbus.

Lees meer

Huuradvies

Of je nu huurder of verhuurder bent, als vennoot van Cera kun je gratis modeldocumenten downloaden, de indexaanpassing berekenen of telefonisch advies vragen aan onze juristen.

Lees meer

Permanente voordelen

Een aantal aanbiedingen gelden het hele jaar door. Ontdek de permanente voordelen van Cera, voor vennoten die voor minstens 600 euro aandelen hebben.

Lees meer

Voordeelmagazine

Vennoten van Cera die voor minstens 600 euro aandelen hebben, krijgen tweemaal per jaar het Voordeelmagazine in de bus met leuke kortingen op tal van binnenpretjes en buitenkansjes.

Lees meer

Speciale acties

Af en toe heeft Cera voor jou een extraatje voor jou in petto. Deze extraatjes vind je onder de ‘Speciale acties’.

Lees meer

Cera e-zine

Registreer je voor het e-zine van Cera! Je ontvangt dan maandelijks ons e-zine in je mailbox met allerlei info over onze projecten, onze publicaties en het voordeel van de maand. Bovendien kun je geregeld een wedstrijd meepikken!
Wacht niet langer en registreer je vandaag nog.

Lees meer

Wedstrijden

Neem deel aan de wedstrijden uit ons e-zine.

Lees meer
Wil je genieten van al deze voordelen als vennoot?
Registreer je dan nu, en meld je aan.

Vragen over onze voordelen?

Tel:
070 69 52 42

Fax:
016 27 96 92

info[at]cera.be

Algemene voorwaarden

Vennoten genieten van zeer interessante voordelen, zoals kortingen op producten en evenementen.

 

Ontdek de algemene voorwaarden

Vennoot worden

Wil je vennoot worden van Cera, haar vennotenbasis versterken en mee de missie van Cera uitdragen? Dat kun je wanneer Cera een uitgifte organiseert van E-aandelen.
Lees meer