Samen investeren in welvaart en welzijn

Permanente voordelen

Je vakantie 4% goedkoper met Omnia Travel

 

Een droomreis in gedachten? Of wil je er gewoon even kort tussenuit? Bekijk dan zeker de vakantiereizen van Omnia Travel, waarop jij als Cera-vennoot een permanente korting krijgt. Bij reservatie in één van de Omnia Travelkantoren ontvang je een korting tot max 4%. Er zijn Omnia Travel-kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Roeselare. De voorwaarden en de lijst van de touroperators waarop korting van toepassing is, vind je terug in de voorwaarden.

Contacteer je Omnia Travel reisexpert of Surf naar MyOmniaTravel, klik op “registreren”. Vul "Gebruikersnaam" en "Emailadres" en klik nogmaals op "Registreren". Er zal er een registratiebevestiging via email worden verzonden. Pas daarna je profiel volledig aan. Vergeet zeker niet de identificatie code (= Cera Vennotennummer) en de registratiecode: ianm5pCER; in te vullen.

Elke maand 10 % korting bij Proximus

 

Als vennoot van Cera geniet je van 10% korting op de abonnementen Familus en Tuttimus. Bovendien zijn de installatie en activatie gratis voor nieuwe klanten. 

Hoe sneller je je inschrijft, hoe langer je van de korting kunt profiteren:
Bestaande & nieuwe klanten: surf naar www.proximus.be/cera

 

 

 


Vragen over onze voordelen?

Tel:
0800 62 340

Fax:
016 27 96 92

info[at]cera.be

Algemene voorwaarden

Vennoten genieten van zeer interessante voordelen, zoals kortingen op producten en evenementen.

 

Ontdek de algemene voorwaarden

Vennoot worden

Wil je vennoot worden van Cera, haar vennotenbasis versterken en mee de missie van Cera uitdragen? Dat kun je wanneer Cera een uitgifte organiseert van E-aandelen.
Lees meer