Samen investeren in welvaart en welzijn

Speciale acties

Een abonnement op een magazine of een tof dagje uit dankzij Cera? Dat kan! Onder ‘Speciale acties’ vind je af en toe voordelen terug die niet in het Voordeelmagazine of bij het ‘voordeel van de maand’ staan. Als je je registreert op het e-zine van Cera, hoef je geen enkele actie te missen.

Workshop voor volwassenen: de stroomkringuitdaging !

Geldig: 09 oktober 2017 - 24 november 2017

Bouw de unieke experimenteerset 'Dé Stroomkring Uitdaging' en leer je kinderen inzicht krijgen in de elektrische stroomkring door hen thuis of in de klas vrij te laten experimenteren

Bekijk voordelen

Doe-boekje: knappe knutsels!

Geldig: 01 november 2017 - 30 november 2017

Dit knappe knutsels boekje bevat 10 uitdagende realisatie-opdrachten voor 5- tot 12-jarigen.

Reeds van in de kleuterklas (met 4-5 jarigen) kan je met kinderen beginnen experimenteren met elektriciteit.

In deze knappe knutsels vind je hiervoor niet alleen inspiratie maar ook al het nodige materiaal om concreet aan de slag te gaan. Zo vind je een duidelijke fiche (bewust géén stappenplan) voor 10 leuke realisaties op kindermaat.  Hierbij is alle ruimte gelaten voor de eigen fantasie en creativiteit van de kinderen, zodat elke realisatie werkelijk een unieke creatie wordt.

Opgepast ! Het gewone knutselmateriaal wordt niet bijgevoegd.  Het gaat hier voornamelijk over standaard knutselmateriaal, in vele gevallen aanwezig thuis.

Bekijk voordelen

Vragen over onze voordelen?

Tel:
0800 62 340

Fax:
016 27 96 92

info[at]cera.coop

Algemene voorwaarden

Vennoten genieten van zeer interessante voordelen, zoals kortingen op producten en evenementen.

 

Ontdek de algemene voorwaarden

Vennoot worden

Wil je vennoot worden van Cera, haar vennotenbasis versterken en mee de missie van Cera uitdragen? Dat kun je wanneer Cera een uitgifte organiseert van E-aandelen.
Lees meer