Samen investeren in welvaart en welzijn
Van:
05 maart 2018
Tot:
15 juli 2018

Vlaanderens Mooiste 2018

Buitenlucht, fraaie landschappen en beweging, wielrennen is heerlijk! Cera en KBC doen er nog een schepje bovenop en maken van fietsen één groot feest. Gezinnen, vriendengroepen en gevorderde wielertoeristen rijden tijdens het fietsfestival Vlaanderens Mooiste in het wiel van de honderdjarige geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen. Je kiest uit verschillende afstanden (25, 50, 75, 110, 150 of 200 km) en fietst op je eigen tempo door de Vlaamse Ardennen. Op het programma: wondermooie decors, gezellige dorpjes en mythische hellingen zoals de Paterberg, Oude Kwaremont, Molenberg en Taaienberg. Aan de start en de finish belonen we je met flink wat ambiance. Maak je klaar voor een spetterende en sportieve familiedag!

Exclusief voor Cera-vennoten:
Als Cera-vennoot neem je voor de spotprijs van 5 euro deel aan het event. Daarnaast ontvang je 2 drankbonnen, 1 pastabon en bevoorrading met lokale toets voor extra energie. De animatie, optredens en muziek krijg je er gratis bij!

Datum: Zondag 9 september vanaf 7.30 uur, start en aankomst aan het Wielercentrum Eddy Merckx aan Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen in Gent.

Prijs: 5 euro per persoon, inclusief deelname, 2 drankbonnen, 1 pastabon en bevoorrading onderweg.

Bijkomende Informatie: Meer informatie over het programma en de bereikbaarheid vind je op www.vlaanderensmooiste.be.

Je ontvangt je tickets uiterlijk 10 dagen voor het event.

De specifieke voorwaarden van dit aanbod:
- Aanbod geldig tot en met 15 juli 2018 of tot uitputting van de initiële voorraad van 6.000 tickets.
- Het aanbod geldt voor max. 2 personen per vennotennummer.

Je moet aangemeld zijn om dit voordeel te kunnen bestellen.