Samen investeren in welvaart en welzijn
Van:
03 juli 2018
Tot:
31 augustus 2018

Bellewaerde en Walibi 2018

Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin met attracties voor alle leeftijden: de bekende wildwaterrivier Radja River, de dolle mijntrein Calamity Mine en vele andere ... Er zijn zelfs 16 attracties speciaal op maat van kinderen. Zo heeft ieder kind er de kans om zich volledig uit te leven ... Ook de echte durvers komen helemaal aan hun trekken bij Walibi met de hoogste vrije val, de enige houten achtbaan en de enige suspended looping coaster van België. Pret verzekerd dus!

Bij Bellewaerde geniet je van zalige familieattracties die je doen daveren van plezier. Je leert er meer dan 300 exotische dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur?

Data: Toegangstickets zijn enkel geldig in juli en augustus.

Prijs: Van 3 juli tot 31 augustus kun je als vennoot van Cera voor slechts 20 euro per persoon naar Bellewaerde en Walibi. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter. Je ontvangt per bestelling van 4 tickets voor Bellewaerde, een gratis Parkingticket. Je ontvangt per Walibi-ticket een gratis VIP Pass voor 1 attractie (Weerwolf, Dalton Terror, Psyke Underground en Radja River).

De specifieke voorwaarden van dit aanbod:
- Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2018 of tot uitputting van de voorraad van 20.000 tickets.
- Je kunt max. 4 tickets per vennotennummer per park bestellen.

Je moet aangemeld zijn om dit voordeel te kunnen bestellen.