Samen investeren in welvaart en welzijn
Van:
01 juni 2017
Tot:
31 augustus 2017

Bilzen Mysteries

Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene multimediale tijdreis doorheen 800 jaar geschiedenis van de Duitse Orde. Van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen in de romantische tempel van Minerva tot een verwoestende brand… Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor van Alden Biesen en door een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten.

Jouw gids is de Heer van Biesen, de laatste eigenaar van het domein. Hij kent de site als zijn broekzak en onthult je één voor één alle geheimen van de Landcommanderij. Licht-, klank- en beeldeffecten brengen al je zintuigen in vervoering en maken de beleving totaal. Zo boeiend heb je het verleden nog nooit ervaren. De Heer van Biesen verwacht je…

Data: Van juni 2017 tot en met december 2017, in landcommanderij Alden Biesen in Bilzen.

Prijs: Een ticket voor 7,50 euro per persoon in plaats van 15 euro per persoon, inclusief een drankje (bier of appelsap).

Bijkomende Informatie: Meer informatie over het programma en de bereikbaarheid vind je op www.bilzenmysteries.be.  

Hoe bestellen? Klik op de groene bestelknop. Kies de dag en het uur. Geef vervolgens je vennotennummer in bij "Aanvullende info" om de Cera korting te krijgen.

Na betaling ontvang je de e-tickets in je mailbox. Print ze af en toon ze aan de ingang.

De specifieke voorwaarden van dit aanbod:
- Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2017 of tot uitputting van de voorraad van 2.000 tickets.
- Het aanbod geldt voor max. 4 tickets per vennotennummer.

Je moet aangemeld zijn om dit voordeel te kunnen bestellen.