Cera-Zuidreis

Op wereldreis in Brussel
dankzij Cera & BRS

Met de Cera-Zuidreis neemt Cera je mee op een reis naar fantastische plekken in onze hoofdstad, waar interculturaliteit wordt omarmd. Ga mee op ontdekking!

Heel de wereld in onze hoofdstad

Start je uitstap in hartje Brussel en proef hoe de wereld smaakt op de hippe Wolf Food Market. Kom daarna in het chocolademuseum Choco-Story Brussels alles te weten over hoe cacaoboeren in het Zuiden elke dag opnieuw hoogwaardige bonen verbouwen om heerlijke chocolade te produceren. Bezoek zeker ook de beroemde wijk De Zavel, die bekendstaat om haar kunstgalerijen met Afrikaanse kunst en antiekwinkels. Laat je hierna onderdompelen in de Afrikaanse sfeer van MatongéFati Kanazoe leidt je met alle plezier rond in haar FK Nice Africa boetiek. Naast prachtige kleding uit Burkina Faso verneem je ook meer over de naaiateliers van haar non-profitorganisatie. Op naar Tervuren, naar het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA)! Dit museum zet de culturele diversiteit, de rijke biodiversiteit en de natuurlijke rijkdommen van Afrika in de kijker. Dankzij Cera kan je het museum nu ook op een speelse manier ontdekken via 50% korting op de museum game AfricaMuseumQuest van spelontwikkelaar Hintseekers. 

Bestel je tickets voor de Cera-Zuidreis

Wedstrijd Cera Zuidreis

Deel jouw Cera-Zuidreis op Facebook of Instagram met de #SamenCera en maak kans op een leuke prijs!

Welkomstcadeau voor elke nieuwe vennoot!


- RECLAME - 
Nieuwe vennoten die intekenen op Cera-aandelen ontvangen een waardebon t.w.v. €30. Heerlijk om meteen van het Cera-gevoel te genieten bij bol, Colruyt of Decathlon.

Investeren in E-aandelen houdt risico's in. Lees vooraf het prospectus.